Hvem er vi?

 

u

Hos Outscale skaber vi løsninger!

Outscale er en virksomhed grundlagt med en passion for godt håndværk og god kvalitet. Vores essens er derfor at lave løsninger der passer lige netop til vores kunders behov. Vi har en stor erfaring fra mange forskellige projekter, og det er denne erfaring der danner grundlag for at vi i dag beskæftiger os med meget komplekse løsninger og projekter.

Vi er konstant på jagt efter ny viden og vores passion for grundighed og godt arbejde sikrer at vi altid lever det bedst mulige stykke arbejde.
Alle vores medarbejdere er håndplukket for at sikre at alle deler den samme passion, og det er vore dygtige medarbejdere der definerer vores troværdighed og profil.

Vores vision

Vores vision er at levere sikringsløsninger der passer til netop dig. Vi brænder for at vores kunder opnår det de ønsker, og derfor vil det altid være dig som kunde der er i fokus. Med det in mente er vores vision heller ikke at finde noget på hylderne, som kan udfylde netop dine behov til sikring, men derimod skaber vi den løsning du har brug for ved at sætte os ind i dine ønsker og hvad du har af krav.

Dette er en målsætning vi går langt for at lykkes med, hvorfor vi også løbende sørger for at holde os opdaterede på nye produkter, ny viden og ikke mindst nye muligheder, der kan have betydning for vores kunder – også selvom du er den eneste med netop din type løsning.

 

Kunden i Centrum

Selvom vi løser mange forskellige typer af projekter, sætter vi en ære i altid at have kunden i centrum, derfor vil du ikke blive mødt af en smart sælger der vil finde en hyldeløsning til dig, i stedet fokuserer vores faguddannede personale på at analysere netop dit behov. Det sikrer at du hele vejen igennem er inkluderet i hvilken løsning der dækker netop dit behov.

 

Certificeringer

Vi er certificerede i henhold til ISO9001:2015 indenfor AIA, ADK & TVO, det betyder at du altid er sikret en høj kvalitet og samtidig er udvidelse, problemløsning og fejlfinding på anlæg altid let da dokumentationen lever op til den højest mulige standard.
Som tillæg er vi også godkendt af sikkerhedsstyrelsen som autoriceret elinstallatør, så vi har mulighed for også at gå ind over din stærkstrømsinstallation i forbindelse med en af vores løsninger.

Herudover er vi certificeret i en række konkrete produkter:

– Milestone Gold Channel Partner, det betyder at vi kan levere store og komplekse løsninger med det mest benyttede system for videoovervågning på markedet.
– NOX Certificering fra ARAS

Erfaringer

Vi arbejder med en lang række forskellige projekter både i ind- og udland – stort og småt. Vi har kunder med lokationer i flere lande, hvor vi sikrer en let og intuitiv udnyttelse og sammenkobling af systemerne.

Herudover har vi stor erfaring med sammenkobling til bookingsystemer og lign. hvilket betyder at vi kan leverer et system der kan snakke sammenmed dine eksisterende systemer og bookingløsninger.

Vil du vide mere om nogle af vores projekter?
Tryk på knappen nedenfor og de meget forskelligt artede løsninger vi har lavet