Outscale skaber løsninger!

-Men hvem er vi?

Outscale er en virksomhed grundlagt med en passion for godt håndværk og god kvalitet. Vores essens er derfor at lave løsninger der passer lige netop til vores kunders behov. Vi har en stor erfaring fra mange forskellige projekter, og det er denne erfaring der danner grundlag for at vi i dag beskæftiger os med meget komplekse løsninger og projekter. 

Vi er konstant på jagt efter ny viden og vores passion for grundighed og godt arbejde sikrer at vi altid lever det bedst mulige stykke arbejde.
Alle vores medarbejdere er håndplukket for at sikre at alle deler den samme passion, og det er vore dygtige medarbejdere der definerer vores troværdighed og profil. 

Vores vision

Vores vision er at levere sikringsløsninger der passer til netop dig. Vi brænder for at vores kunder opnår det de ønsker, og derfor vil det altid være dig som kunde der er i fokus. Derfor er vores vision heller ikke at finde noget på hylderne til dig som kunde, men i stedet sætte os ind i dine behov.

Certificeringer

Vi er certificerede i henhold til ISO9001:2015  indenfor AIA, det betyder at du altid er sikret en høj kvalitet og samtidig er udvidelse, problemløsning og fejlfinding på anlæg altid let da dokumentationen lever op til den højest mulige standard.

Herudover er vi certificeret Milestone Gold Channel Partner, det betyder at vi kan levere store og komplekse løsninger med det mest benyttede system for videoovervågning på markedet.

Erfaringer

Vi arbejder med en lang række forskellige projekter både i ind- og udland. Vi har kunder med lokationer i flere lande, hvor vi sikrer en let og intuitiv udnyttelse og sammenkobling af systemerne.

Herudover har vi stor erfaring med sammenkobling til bookingsystemer og lign. hvilket betyder at vi kan leverer et system der kan snakke sammenmed dine eksisterende systemer og bookingløsninger.

Kunden i centrum!

Hos os er det altid kunden der er i centrum, derfor vil du ikke blive mødt af en smart sælger der vil finde en hyldeløsning til dig, i stedet fokuserer vores faguddannede personale på at analysere netop dit behov. Det sikrer at du hele vejen igennem er inkluderet i hvilken løsning der dækker netop dit behov.

Har du brug for en unik sikkerhedsløsning eller integration?