Outscale sikrer, at systemerne snakker sammen

Systemer der ikke snakker sammen er ikke bare en irritation, men også en forhindring i et intelligent system – og det er vi meget bevidste om hos OutScale. Netop det er en af grundene til at vi har fokus på, at systemer skal kunne snakke sammen – for at gøre sikkerhedssystemer både brugervenlige og brugbare

Her på siden kan du se nogle eksempler på hvilke integrationer vi tidligere har stået for. Fælles for dem alle er, at de sørger for at eksempelvis sikkerhedssystemer snakker sammen og dermed sikrer både brugbarhed og sikring af dine værdier. Vi sørger ikke kun for systemerne på faste adresser, men tager også gerne hånd om systemerne på byggepladser og midlertidige eller mobile anlæg.

Brugerstyring på tværs af platforme

Samlet brugerstyring kan foregå på to måder, eller som en kombination af disse:

  • Styring af brugere på tværs af flere fysiske lokationer (multisite)
  • Styring af brugere på tværs af forskellige systemer på den samme fysiske lokation (crossplatform)
 

Fordelen ved dem begge er at administrationen lettes markant, og der spares tid på oprettelse, ændringer og efterforskning af hændelser. Der er dog også nogle individuelle fordele ved de to løsninger:

Multisite løsningen giver mulighed for at virksomheder med mange lokationer ikke skal oprette en ny bruger på hver lokation, som en bruger skal have adgang til. Brugeren bliver automatisk synkroniseret på tværs af lokationerne, afhængig af brugerens adgangsrettigheder.

Crossplatform løsningen giver mulighed for at synkronisere brugere på tværs af forskellige systemer, som fx adgangskontrol, alarm, videoovervågning og virksomhedens IT-system.

Mulighederne er mange, det er kun fantasien der sætter grænser.

Bygningstekniske anlæg

Man kan med fordel integrere sikringsanlæg med andre bygningstekniske anlæg som fx CTS, lysstyring osv. Mulighederne er mange, og alle løsninger er skræddersyet til de behov der er i den enkelte bygning. Et eksempel kunne være en integration imellem alarmanlægget og CTS-anlægget, hvor alarmens PIR detektorer, også bliver brugt som tilstedeværelsesdetektorer for CTS-anlægget. På den måde skal der ikke installeres ekstra PIR detektorer i alle lokaler til CTS-anlægget.

Et andet eksempel kunne være en integration imellem alarmen, CTS anlægget og lysstyringen, sådan at lyset automatisk slukker når alarmen tilkobles, og CTS anlægget nedjusterer ventilation og varme/køl når alarmen er tilkoblet.

Generelle integrationer med sikringsanlæg

Der findes også en lang række integrationsmuligheder mellem sikringsanlæg og andre systemer. En af de løsninger vi oftest laver er en integration mellem adgangskontrol/alarm og et bookingsystem. Det kan både være et bookingsystem til mødelokaler, hoteller, padel-tennis centre osv. Ved sådan en integration kan bookingsystemet bl.a. oprette og slette koder i alarm og adgangskontrolanlæggene, samt modtage hændelser retur ved fx døråbninger. Det er også muligt at styre andre ting, som fx lys, varme samt at foretage tilstandsudlæsninger fra andre systemer.

Der findes mange andre integrationsmuligheder heriblandt:

  • Integration med Windows Active Directory for brugerstyring via et eksisterende IT system.
  • Integration med videoovervågningssoftware, for bl.a. at lette efterforskning.
  • Integration med interne intranetsystemer, for simplere brugeradministration.
  • Integration med kortprintersystemer, for produktion af ID kort, og samtidig brugeradministration.

Har du spørgsmål til specifikke integrationer?

Kontakt os for at høre mere om mulighederne og hvilke systemer vi integrerer mellem.