Det siger vores kunder om os

Hos OutScale mener vi, at glade kunder er de bedste ambassadører for en veludført opgave, lige meget om der er tale om komplekse eller helt simple løsninger og systemer. 

Vi har samlet en række udtalelser fra tidligere og nuværende kunder og en kort beskrivelse af projektet og den løsning vi har skabt for dem nedenfor. Af sikkerhedsmæssige årsager har vi desværre ikke nogle af vores kunder med høje sikringsniveauer her på siden. Men vi kan altid tage en snak om hvad vi kan tilbyde jer af højsikkerhedsløsninger!

Padel Club

Padel Club er en landsdækkende padelkæde, som tilbyder mere end blot padel. De kombinerer lokale fællesskaber i et landsdækkende sammenhold.

Vi startede samarbejdet med Padel Club da de skulle bygge deres første center i Kolding, hvor hele konceptet skulle skabes fra bunden. Vi hjalp dem med alle de tekniske løsninger, lige fra sparring i forbindelse med udvikling af bookingsystem, til styring af lyset på banerne.

Centrene er ubemandede, så når man booker en bane i deres bookingsystem får man automatisk tilsendt en kode til døre på SMS og mail. Koden virker fra 4 timer før til 4 efter bookingen. Når man kommer ind bliver man mødt af en infoskærm med den aktuelle baneoversigt, samt baggrundsmusik som sætter den rigtige stemning.  Sidst men ikke mindst, så tænder lyset på banerne automatisk når bookingen begynder.

I dag leverer vi tekniske løsninger til alle kædens centre.

Tidligere
Næste

Foreningen Gymnastikgården

Gymnastikgården i Aarhus huser bl.a. en almindelig gymnastikforening samt eliteholdet Flying Superkids. Her foregår der mange forskellige aktiviteter ud over gymnastikken; Planlægning af shows, indspilning af musik, produktion af redskaber og scenografi, udlejning af lokaler, samt meget andet.

De mange forskellige aktiviteter sætter krav til sikkerhedssystemerne, som skal kunne tilpasses de mange behov som de forskellige brugere har.

Vi har bl.a. installeret flg:

  • Alarm
  • Adganskontrol
  • Videoovervågning
  • Nummerpladegenkendelse
  • Integration med kemianlæg, ventilation, lys osv.

Officelab

Officelab er et stort kontorfælleskab i Lystrup ved Aarhus, og huser mange forskellige virksomheder i alle størrelser. Blandt de mange virksomheder finder man bl.a. en række IT virksomheder, cafe, lægehus, fitness center konferencecenter og en våbenhandler. De mange forskellige virksomheder har alle forskellige krav til deres sikkerhed, så det var afgørende for Officelab at få et system som kunne skaleres så det passer til alt lige fra en arkitekt til en våbenhandler.

Derudover flytter lejerne ofte mellem lejemål og bygninger, i takt med at de får behov for mere eller mindre plads, så systemet skulle på en nem måde håndtere at lejerne flytter rund og at lokaler ligges sammen.

Vi har etableret et system som snakker sammen på tværs af alle bygningerne, for at gøre det nemt at flytte lejere rundt mellem bygningerne. Derudover har vi opsat touchskærme med et specialdesignet interface til at styre alarmen.

Tidligere
Næste

Flying Superkids

Flying Superkids er et elitegymnastikhold som turnerer i Danmark, og rundt omkring i verden, med deres show.

Vi står for sikringsanlægget i deres telt og på deres teltplads, når de turnerer om sommeren. Systemet overvåger indvendigt i teltet med en række forskellige bevægelsessensorer. Udvendigt er der opsat en blanding af radarer og kameraer der ved hjælp af avanceret videoanalyse kan identificere ubudne gæster og samtidigt minimere antallet af fejlalarmer drastisk.

Derudover har vi også installeret adgangskontrol og brandalarm i deres tourbus, som automatisk synkroniserer brugere med deres alarm og adgangskontrolsystem på deres hovedkvarter, så de ikke skal oprette brugere to steder.

Tidligere
Næste

Alrø Købmandsgaard

Alrø Købmandsgaard har tidligere været kro/traktørsted på Alrø syd for Odder. Stedet har gennemgået en grundig renovering, og er nu både en butik og café.

Vi har stået for flg. i forbindelse med renoveringen:

  • Netværk & WiFi
  • Videoovervågning
  • Alarm
  • Samlet styring af belysning og lyd på touchskærme
Tidligere
Næste

Lej1Box

Lej1Box udlejer depotrum i Odder og Horsens. Alle der lejer et depotrum har adgang til bygningen døgnet rundt.

Vi har monteret adgangskontrol i form af kode lås, så lejerne selv kan lukke sig ind med deres kode. Vi har udviklet en integration med Lej1Box’s bookingsystem, så alle brugere får tildelt en kode, når de lejer et depotrum, som automatisk bliver oprettet i adgangskontrolsystemet. 

Derudover har vi etableret videoovervågning, så det er muligt at eftersøge eventuelt tyveri eller hærværk, samt at se live video fra lokationerne på en app. 

Vil du også gerne have en løsning med dig i fokus?

Kontakt os og bliv vores næste glade kunde